KIDS

Allebei (Barbara en Mathias) zijn we al van kinds af bezig met verschillende sporten en nieuwe dingen ontdekken. De indruk die wij krijgen is dat het voor kinderen steeds moeilijker wordt om een sportieve hobby te vinden of uit te oefenen. De nieuwe technologie en multimedia krijgen soms sneller de aandacht van de kinderen dan de voetbal of de boom die buiten ligt of staat. 

Met Fortrain gaan we op zaterdag voormiddag een les voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar organiseren om ze een uur te laten bewegen en de verschillende aspecten van hun lichaam laten ontdekken. Op een speelse manier gaan we de grote aspecten van het mensenlijk lichaam (kracht, lenigheid, uithouding, snelheid, coördinatie en evenwicht) triggeren en verder ontwikkelen. Tijdens deze les gaan we ook verschillende sporten aan bod laten komen zodat de kinderen zelf leren ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. 

ONS DOEL is om zoveel mogelijk kinderen de passie en hobby te laten vinden die wij zelf ook hebben gekend en nog altijd hebben. Met deze passie dat ze zullen hebben voor hun hobby zijn we ervan overtuigd dat ze binnen 10 jaar en langer nog altijd bewegen als een belagrijke factor gaan zien. 

De lessen gaan buiten door voor het gebouw van Movepassion. Per beurt is het 10 euro, wordt het afgelast door slecht weer dan krijg je een kortingscode van 10 euro om de volgende keer gratis deel te nemen.

kids.jpeg
WhatsApp Image 2021-06-26 at 19.14.55.jpeg
WhatsApp Image 2021-06-26 at 19.14.49.jpeg