top of page

Formules

Personal training (1,10 of 20 beurten)

Het grote verschil tussen personal training en online coaching is de aanwezigheid van de coach. In een sessie personal training is de coach er altijd bij. Dit zorgt ervoor dat de coach je niet alleen zal motiveren maar dat hij er ook altijd op toe zal zien dat je de oefeningen op een correcte manier uitvoert.

Net zoals bij de online coaching starten we met een intake gesprek om samen je beginsituatie te schetsen. Na het maken van je startpunt stellen we samen een doelgericht plan op.

Heb je helemaal geen ervaring in fitnessoefeningen? Boek dan een paar sessies personal training om te kijken of je bewegingsuitvoeringen correct zijn. Tijdens deze sessies werken we zowel aan je techniek als aan alle andere componenten die je nodig hebt om je doel te bereiken. Voel je na enkele sessies personal training dat je alles onder de knie hebt? Dan kan je overstappen naar online coaching of een basisschema om je doelstelling te bereiken.

Voor wie is personal training een must?

 • De beginnende sporter
            

 • Mensen die aan techniek willen werken
            

 • Sportspecifieke oefeningen (voetbal, tennis, basket…)
            

 • Mensen die motivatie nodig hebben
            

Samen kijken we wat de beste én voordeligste mogelijkheden zijn voor jou als sporter mét het doel dat je voor ogen

hebt.

** deze formule is ook mogelijk in small group tot 3 personen.

* Alle prijzen zijn exclusief BTW van 21%

1 uur 

50 euro* 

10 uur 

450 euro*

20 uur 

800 euro*

individual coaching (125 euro/maand)

Bij individual coaching gaan we heel doelgericht werken en alles aanpassen aan jouw doelen. Om dit zo efficiënt en doelgericht mogelijk te doen, starten we altijd met een face-to-face of online intake gesprek. In dit gesprek bekijken we samen wat je doelstelling is en overlopen we je ‘eventueel’ medische klachten. Daarna maken we samen een weekplan op zodat dit in je agenda past. Van zodra we alle informatie hebben, gaan we van start met de begeleiding en doen we in de eerste week enkele testen in functie van je doelstelling. We testen jouw bewegingspatroon (core, kracht, cardiovasculair). Aan de hand van deze testen kunnen we dan beginnen aan het proces om je doelen te bereiken.

Binnen deze formule word je nauw opgevolgd, met een maandelijkse inbody (inclusief de prijs) en advies over voeding + een trainingsplan dat volledig aangepast is aan jou kunnen we optimaal vooruitgang boeken op weg naar jouw doel! Naast de hulp in trainen en voeding, gaan we jouw ook wekelijks een weekevaluatie laten maken om te zien hoe het met de factoren gaat die het lichaam beter laten functioneren (slaap, hydratatie, stress,...) 

We kijken samen naar je beschikbaar materiaal en sportinfrastructuur en passen de training aan aan je trainingsmogelijkheden. Je hoeft helemaal geen toegang hebben tot een fitness of te investeren in een heleboel aan materiaal. We passen alles aan aan je mogelijkheden én doelstellingen.

Ben JIJ die sportieveling of startende sporter die de basisbewegingen onder de knie heeft? En zoek jij een duidelijk trainingsplan? Dan is deze formule dé ideale oplossing voor jou!

programming
50euro/maand)

Bij deze programming krijg je een week programming die gebaseerd is op het vooruitgang maken binnen functional training. Deze programming is telkens in een cyclus van 12 weken die je op je eigen tempo kan afwerken. Alle aspecten komen hier aan bot (kracht/bodyweight/olympic lifting/aerobic capacity). 

Deze programming is voor elk niveau. Er wordt wel verondersteld dat je de basisbewegingen kan uitvoeren (squat, deadlift, shoulder press). Indien je nog geen ervaring hebt met juist bewegen. Maak een online afspraak voor een intake gesprek en we bekijken samen welk de beste keuze voor u is. 

Hieronder een voorbeeld van een week programma. 

Capture.JPG
bottom of page