top of page

VOEDINGSADVIES

Barbara is onze gecertificeerde voedingscoach en gaat samen met jou op zoek naar een haalbare manier om jouw doelen te bereiken:

Of je nu gewicht wilt verliezen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fit wilt zijn. Stap voor stap pas ik jouw minder goede eetgewoontes aan. Ik wil in de eerste plaats jouw relatie met voeding verbeteren en na enkele aanpassingen een levensstijl creëren die je je leven lang kan volhouden. Ik maak voor jou een eetplan met de juiste macro’s dat je je leven lang kan volhouden zonder dat je het gevoel hebt dat je op dieet bent.

Speciaal voor sporters
Train jij enkele uren in de week of ben jij constant in beweging? Speciaal voor sporters maak ik een aangepast eetplan zodat jij voldoende energie blijft hebben om de hele dag door te komen en de juiste resultaten te bereiken.

Hoe ga ik te werk?
Jouw persoonlijk voedingsschema
Eerst kom je op gesprek bij mij waarbij we starten met een meting met onze InBody-weegschaal en om je lichaamsparameters in beeld te brengen: je gewicht, je spiermassa, je vetpercentage,…

Aan de hand hiervan kan ik berekenen hoeveel jij mag én kan eten en welke macro’s jij nodig hebt om voldoende energie te blijven hebben. Ik schrijf jouw gepersonaliseerd voedingsschema zodat jij meteen aan de slag kan.

Opvolggesprekken kunnen zowel live als online via Zoom.

Heb je vragen? Of wil je gewoon wat extra info?

 

Fortrain (42).jpg
bottom of page